Pause

heei
Jeg har vurdert lenge om jeg skal slutte å blogge og jeg har kommet fram til at jeg tar en liten pause fra bloggen. Jeg vet ikke hvor lenge...

Hjemme til alt.

Heeei.
Nå er jeg hjeme igjen... sorry, har ikke fått tid til å blogge når jeg har vert der. Det har vert så dårlig vær å, huff.

Men nå er jeg hjemme her igjen. Dagen i dag har gått til lesing av blader... hahahah.

Bloggez sweet heart <3

Jeg er søt &lt;3

Jeg vet du kommer til å bli litt sur når du først ser dette maren men jeg ville bare si ifra om at du har glemt å logge av blogg på nettbrettet:)

samtidig kan jeg jo dele med verden hvor fantastisk søster jeg har, ikke det at jeg har hatt noe valg, men du er alt jeg kunne ønsket meg <3 jeg er veldig glad i deg lille søte maren min! enten om du liker det eller ikke vil jeg alltid være din iriterende, plagsome og storesøster men jeg kommer alltid være glad i deg uansett hva som skjer <3!!

-Lone<3

Jeg legger ned bloggen !!

Heei <3

I dag har jeg bestemt og legge ned bloggen min....

Det er bare så mye snakk rundt mange bloggere jeg kjenner og jeg vil ikke at det skal skje med meg!

Kommer til og savne det og dere og ja..... ALT :(

 

 


lite blogging jeg vet

Heei <3

Sorry, jeg har ikke blogga i dag. Trenging, lekser og øving. så sorry blogger mer i morgen !!

 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <3

 

skyping &lt;33

Heei <3 

Nå sitter jeg og skyper med beste pusen...  hehehehe.

I dag føltes det ut som det er Mandag siden for forsov meg i går, hehehe. Men etter skolen så ble jeg med Lise på hip hoppen som jeg alltid er, heheh :)  Nå skal det snart komme noen som skal se på leiligheten under, her. Vææh, hehe. Jajajajaja. 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33


stress.

Heei <3

Jeg er egentlig ganske stressa nå, men slenger inn ett innlegg...

I dag tidlig klarte jeg og forsove meg, så jeg kom en time for sent på skolen i dag :(  Men, jaja...

Nå er jeg stressa fordi jeg skal snart på trening og jeg er ikke ferdig med alle leksene (ops) og så skal jeg også dra opp og turne litt med de som er større med Rina og Nikita :D  Gleder meg litt (slepper de småe) Ja, men nå må jeg sifte, så Blogges mer i morgen ;)

 


 

 

 

 

Smask <33

Herre *** !

Heei <3

kom nettopp hjem fra danse forestillinga i  samfunshuset, det var drit bra!  Heheheh. Og Ronja, jeg fikk ikke sakt det til deg i stad, men jeg sier\skriver det her, du er bare så utrolig flink, jeg kjønner det ikke... hihihi, hadde ikke med kamera mitt, men.  

 

 

 

 

 

Smask <33

søndag allerede ?

heey ♥

helt sykt at det er søndag allerede... Føler at hellga akkurat har begynt jo, også er det 17. mai om 4 dager og da skal jeg til Oslo, gleeder meg !!  Men det har slutta og gå russe tåg der da :((

Men i går glemte jeg og blogge, sorry. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, kansje jeg får noen med på en danse oppvisning i samfunshuset (kjedelig å gå alene) :) 

Verdens kuleste neglaker.

Like gal som vanlig  

 

Kansje det kommer en video etterpå (snakke humør i dag) ... :)

Smask <33

 

Hva skal du på 17. mai ?

Helg.

Da var det helg igjen dae, Åhh. Det føles egentlig ut som det ikke ar så lenge siden sist!!   Men, men...  Nå har jeg akkuratt  kommet hjem fra Camilla, vi har vert på sentere i dag fordi Camilla skulle kjøpe bursdagsgave til moren sin, heheheh. Etter vi hadde kjøpt det så gikk vi bare rundt og spurte om russekort hahahah, barnslig men gøy. Tihihi.    

Også har jeg laget ett header til henne :

Be egentlig veldig fornøyd med det selv... :)  hohoho

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33

Matematikk.

Nå sitter jeg og øver til matte prøve og øver gloser... Har egentlig ikke tid til og blogge, men slenger inn ett lite innlegg og noen bilder, ehheeh....  

I dag har vi håndball trening igjen. Jeg grugleder meg egentlig, vet ikke hvorfor ??  
Hehehehe... <3

 

 

 

Smask <33

God natt

Nå skal jeg legge meg etter en sånn passe slitsom dag :)  Vi lærte mere på en dans på turninga i dag, den gikk litt sånn fort da, men.  Nå har jeg sitti med den forbaskade headeren jeg aldri blir helt fornøyd med, jeg har sett på masse headere, men jeg blir aldri fornøyd med mitt... Så det kommer vell ikke i morgen for og si det sånn. Hehe hihi hoho haha, som man sier på Lise språket :D hehehe...

Men som sakt, god natt, sov godt og alt det der :)    ♥

Maker header.

hei hei.  Nå sitter jeg egentlig bare og lager ett nytt header og ser litt på Paradis, skal også jobbe med ett prosjekt og øve til matte prøve i dag så vi får se om jeg blir helt ferdeig får turninga starter :)  Tror vi skal lære en ny dans eller noe. Gleder meg !

Hahahaha, lol...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33

Boller og brus.

Blogga ikke i går, sorry. Men jeg har ikke noe og ta bilde med eller noe så det er ikke kjedelig å blogge :p  Men var bare på håndballtrening. :)

I dag etter skolen var jeg med Lise på hip hoppen, og får vi dro dit så gikk jeg gjennom alle pengene jeg hadde i lomma og vi fant 50,- hahahah, så vi dro på butikken og kjøpte potengull, boller og brus, heheheh. Nå sitter jeg hjemme med resten av brusen og ser på paridise som jeg ikke fikk sett i går, tihi...


De er sykt små siden jeg måtte ta de med web-kamera, sorry !!

 

 

 

Smask da <33

Herlig følelse.

Heey. Endelig kom jeg meg inn på blogg.no !
Nå har jeg en helt sin sykt herlig følelse, sola skinner og jeg prøver fortsatt på en av de dumme forsøkene mine på og bli brun :( Hehehehehe, det er helt umulig. Jeg kan sitte i sola drit lenge og jeg blir bare litt brunere. Jo, også har jeg snakka med en venn om sånne kamera'er og sånt å hun har ett helt sin sykt bra kamera som jeg også skal kjøpe meg (Nikon D3100) :D

Fredrikstad i for fjord, hehehehe. Kooos ♥

 

Bloggezz <33

Helgekos &#9829;

heeei ♥  Endelig er det helg. åhh, så deilig. Nå skal jeg snart gå ned og spille med de andre, men måtte bare slenge inn ett innlegg :)

I dag er det reg :(  Og derfor bruker jeg fredagen på å kos meg litt ekrta, hihihihi.  Ja, i dag hadde vi fremføring i samf.f. Det gikk helt greit...  Hehehehe, og i helga så skal jeg kjøpe en gave til den som hadde best poeng på quizen. Røper sikkert meg selv veldig nå, men har tenkt og kanskje kjøpe en sjokolage plate eller noe :D heheheh.

Nå sitter jeg og koser med verden vakreste valp !!!

 

 

 

 

God Helg !! ♥
 

prosjekter :(

heei ♥  jeg vet jeg har ikke vert så flink til og blogge de siste dagene, men det er fordi vi driver med to prosjekt nå og vi skal fremmføre det ene i morgen så nå blir det slutt på lite blogging, lover !!  For en liten trøst så satt jeg og redigerte en video til dere i går kveld :)

I dag har det ikke vert så mye sol, men noe. Nå driver det noen menn i hagen vår for vi skal nemelig ta bort masse trær og legge på grus og sån så det blir litt fint her :)  Nå må jeg nesten sette meg ned med leksene får vi drar på håndballtrening, heheheh. Ja, jeg fikk noen spørsmål om jeg trente hver dag og ja, det gjør jeg... Kos dere videre i kveld ! <3

 

 

Frokosten min i dag... Blåbær kake inn my ♥

 

 

 

Smask !! <3

Herlig start på mai !

heei !♥  I dag har det vert sol i Enebakk, herlig !!  Jeg har bruk dagen på og sole meg og være med Linda og Signe på trampolina. heheheh.  Driver og ser på ett videokamera man kan ta bilder med også, med HD heheheh. Du kan finne det HER.  Nå skal vi ha tacokveld, men slenger inn noen bilder !!  

 

 

 

 

Smask <33

last day of april

Heeey ♥   I dag har vi fått fri fra skolen. Men det er litt dumt for vi skal fremføre av et prosjekt på torsdag og da får vi ikke øvd :((

Men i dag har det vert litt opp og ned vær. Så jeg har brukt dagen til og ha besøk av Lise og hoppe på trampolina :D Jeg har nesten lære meg back flip!  Så jeg har ikke hatt så mye tid til og blogge

 

 

 

 

 

 

Smask <33

 Sommer følelse til 1000.

Nå har jeg sinnsykt sommer følelse. I dag har jeg sovet hos Lise, vi har ikke så veldig mye og gjøre siden Lise har skada foten, men vi har passa Nora, Sola oss, Puzzla, spist is og masse sommerting. I morgen skal Lise sove hos meg, heheheh. Vi har ommublert på rommet mitt :p  Gleder meg !!

Har egentlig tatt noen bilder, men mobilen min datt i bakken istad på bensinstasjonen (asvalten), så nå er det stor ripe i den så den må til reprasjon og jeg klarer ikke låse den opp...  :((

Nå sitter jeg og hører på sommer musikk, heheheh.

  

Sorry små bilder :D

 

 

Smask !!

Nytt design !

Nå har jeg nytt design som dere ser.  

Det forrige designet 

 

 

heey. Endelig er det fredag, nå er jeg kjempe klar for og ta lang helg! Vi har nemelig fri på mandag og tirsdag også :D  Dette blir gøøy! 

Men nå må jeg ned og spise Pizza og se på the voice og sånt. Haade :)

 

God helg !

Trening !

hei !  Nå er jeg ferdig med lekser og spist og klar for trening. Jeg driver og mikser sammen en video til dere som kommer i låpet av helga :) 

Neste torsdag skal gruppa mi i samf. fremføre prosjektet, jeg gruer meg kjempe mye. :s

Også skal jeg lage ett nytt design i dag !

  

 

Heeheheh <3

Reise dagbok :p

Ja, sorry at jeg ikke fikk blogga i går, men jeg var så opptatt med ett prosjekt ogsånt. Men jeg gjorde ikke så mye spenende bare tøya og var på håndball trenign.

Men jeg sitter og jobber med en ukes lekse vi har og planlegge en reise og masse sånt, og jeg har valgt Kina, Beijing og Danmark og jeg klarte jo seff og begynne og blø nese blod da over pc-skjermen min da :p  På skolen i dag fikk jeg lagd sånn gips maske, så nå har jeg masse vaselin i håret, hahah. Må vaske meg :D

I morgen skal jeg på turninga, gleder meg vi skal begynne på dansen til stevne :)


På klubben for lenge siden heheheh <33

 

Heheheh, 

 

 

Smask <33

vask og vask.

I dag har jeg ikke akkurat søndagsfølelse har vaska og så har vi vert en tur på Maxbo siden jeg skulle ha noe til rommet mitt :)  også har fått noen spørsmål om og lage en video av rommet mitt, så jeg har tenkt litt på det. 

Nå skal jeg snart klippe meg og gå tur med Leeloo (hunden vår)  :D   

Smask <33

 

Photo. 

heei &#9829;

I dag har jeg vert hjemme og kost meg ! Også har jeg fått en ny maskara, den er sykt god. Jeg sitter egentlig og redigerer ett nytt header, hehe. Fant ett nytt redigerigsprogram :D Kan sikkert legge ut video siden :)

I går var jeg med Lise hjem og bakte gullerotkake :D
:p

 

 

Smask <33

Overskrift &lt;33

heei ♥  Sorry for at jeg ikke har blogga på ett par dager, men i går var jeg på Turninga for første gang og fikk drakt å sånt og i dag så skal jeg på håndball trening. Endelig får vi ha dekk !!  Nå må jeg egentlig jobbe med ett prosjekt som skal fremføres neste torsdag... Gruer meg !! :s

Også i dag blir jo Picnik.com lakt ned så jeg lurte på om du hadde noen forslag på redigeringsprogram til headere (collage) ??

 

  

 

 

Smask <33

 

Kos med Aleks &lt;33

heei ♥  I dag har jeg vert med Aleksandra hjem og nå sitter jeg og koser meg med muffinsene vi lagde og hører på One direction. Fordi etterpå så skal vi på foreldremåte med håndballen, eller vi må ikke da, men vi vill bare være ute der :) 

  

 

Smask <33

16.04.2012

Heei?  I dag startet rettsaken for 22. juli prossesen som skal foregå i 10 uker fremmerover, dette kommer til og bli noen sterke uker og jeg gleder meg til det er over og mannen bak dette får staffen han har fortjent!  Allerede når jeg sto opp i dag var dette temaet, jeg orker ikke se på det, men det blir jo snakket om overalt så det er ikke vanskelig og unngå...

Men i dag hadde vi løpetrening, det var veldig slitsomt fordi jeg har ikke løpt på lenge og jeg er syk... Egentlig burde jeg ikke dratt, men jeg hadde veldig lyst til og trene. 

 


Videoen fra i går tar så lang tid fordi pc'en min klikka så den kommer i morgen!

 

 

 

Smask <33

Innkjøp i lørnskog !

Heheheh <3

Videoen.

heei♥  I dag skal jeg og Lise dra å se på UKM i Lørnskog, men jeg finner ikke ut av hva slaks klær jeg skal gå med... Men jeg skulle egentlig bare legge ut videoen fra i går :)

 

 

 

(kommer ett innlegg når jeg kommer hjem også)

 

 

Smask <33

Kos med Lise &lt;3

hellu ♥  Jeg kom hjem fra Lise nå for litt siden...  

Fredag den 13 begynte ræva!  Først når jeg skulle gå til bussen kom jeg på at jeg hadde glemt matte boka mi på skriveboret hjemme :((  Og når jeg kom frem på skolen så husket jeg at vi skulle ha gloseprøve, så jeg måtte øve i ett frimenutt...  Og etter skolen så tok jeg jo buss og når jeg satt på bussen så fikk jeg en felefon fra... Lise !!  Og hun spurte jo seff om vi skulle finne på noe så jeg gikk av bussen og begynte og gå bortover. 

Vi har egentlig filma da vi hoppa på trampon, men jeg finner ikke USB-kablen min så den kommer i morgen :D (smoorta).  Men etterpå skal jeg spørre om og begynne på turning... :)

 

 

 

Smask <33

Tøying hele natta :)

jeg er så gal på og tøye, jeg vil bare klare en flipp flapp...  Jeg har tøyd ca. 2 timer nå og jeg skal bli mykere så jeg får det til !!  Jeg tror ikke det er like gøy for de i huset som sover men. Jeg går jo bare rundt og tøyer. Klarer snart spagaten helt mot skapet mitt, har vertfall kommet til den øverste hylla :p  (fint mål da)  :))   

Mene jeg skal spørre om jeg kan begynne på turn da. Men jeg vet ikke hva jeg gjør vis jeg må droppe håndball, men jeg tror jeg hadde gjort det. Jeg er jo mer intrisert i turn fortiden !! Men det blir litt synd om det må bli sånn :(( 

Ville bare skive ett innlegg for gøy :p <33

 

Smask ! <33

kirka !

heei ♥  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og sitter å spiller temple run...  I dag på skolen var vi i kirken, det var litt kjedelig... Det eneste som var morsomt var og gå å se på graver :p

Men i går så så jeg litt på Paradise hotel siden det er så mange i klassen som ser på det og jeg kjønner at dem sier at de på Paridise er dumme \ rare... 

Mene jeg har en liten video på lur, den er ikke helt ferdig, men den kommer nok i løpet av uka... :)

Søte Camilla ( www.tuttanmaker.blogg.no) ♥

Mee and Camilla's convers <33

Maria tok telefen min :p ( www.xxxmylifexxx.blogg.no ) ♥Mee and Maria <33

 

 

school again !!

I dag var jeg på skolen igjen... Ja, var hjemme i går, flølte meg ikke helt bra. Men det var kjempe gøy og se alle igjen.  Og i morgen skal vi i kirken :(

Men etter skolen dro jeg og Rina (YlbeRina) hjem til henne og hjalp søstra hennes og noen venner med å filme fordi dem har noe sån skole prosjekt :) Det var veldig gøy !! <3  Men nå sitter jeg egentlig bare og leser Adam & Eva boka mi, som er ganske kjedelign og stor :p  Men nå før jeg snart være alene hjemme (DIGG). 

Jo, jeg har laget en sånn greie under headeret nå.. helt selv, ganske stolt ja :D (y)

 


Like gal som vanelig !Conversa min <33Også var det en ting til jeg har fått så inn mari langt hår og jeg vet ikke om jeg skal klippe det eller la det våre \ spare  ???

 

 

 

Smask <33 ..

siste fridag :(

i dag er det siste fridag... Jeg har bare sittet hjemme under dyna :)  Jajaja, det er jo noe og bruke ferien sin på det å da.  Men jeg kommer ikke til og komme meg opp i morgen har pleid og legge meg kl. 1 - halv 2 og stått opp 11 ca. uff...  :( 

Og i tillegg så snør det. Det blir jo ikke noe letter og dra på skolen... Får jo "nyte" den siste fridagen da, med snø og feber... :(  

Det blir jo litt gøy og se igjen alle vennene sine da ;) 

 
Dette bilde har faren min tatt for ganske mange år siden... Syntes det er så fint ;)

SMASK <33

Photoshoot.

I dag har jeg vert syk i 4. uker... Og jeg må snart til legen for å få penselin :((  Har ikke matlyst, sovner nesten ved matbordet, varm, hoster, feber... Ja!

Men i dag har jeg hatt en liten "photoshoot" med Lone.  Ikke så vellyka, men ... jaja. Er jo tross alt syk! 

 

SMASK ... <33

God påske !!

Ja, da er det endelig påskaften og klart for mase kos og godt. Nå har vi besøk av bestefar og Onkel... Koooz!  Vi har nettopp spist pinnekjøtt og lam å nå koser i oss med godteri og påskekrim ;) 

I morgen skal jeg kanskje stripe håret mitt. Gleder meg :D  Også har lyst til og finne på noe med noen, men alle er jo på ferie :((  Kjedelig !!

 

Uten sminke og greier ! :p

 

 

 

GOOD PÅSKE !!! <3

SMASK...

Deilig med ferie !

Sorry for at jeg ikke blogga i går, men jeg kom meg ikke inn på blogg.no :(

Men i går så var jeg på vidotta med søstra mi (Lone) og turna og sånt før henne skulle på kino med en vennine :D   Kan sikkert legge ut video i morgen !  

Men nå har vi akkurat hatt besøk av en av valpene som vi har solgt (Qompis) så nå sitter jeg og drikker kakao og spiser lefse, føler meg fortsatt ikke dra. :\ 

Og i morgen er det påskaften, vi får besøk av bestefar, Onkel og kjæresten til onkel,hehehe blir kos. 

  

Sove trolla ! <3

 

Ps! Noen andre som også har merket at blogg.no er anderledes ??

 

 

 

SMASK <3

.....

hadde ikke noe overskrift, men i dag har jeg bare vaska rommet mitt og turnt...

Nå har jeg nettopp fått med meg søstra mi til og hjelpe meg med det jeg ikke får til :D  Så nå må jeg snart gå ut igjen. Srry for at det ble ett veldig kort innlegg, men jeg lover at det blir bedre i morgen !!

 

 

 

 

SMASK <33

Natting &lt;33

heei !

I går til i dag sov jeg hos lise...  Vi hadde det kjempe gøy. Vi satt opp trampolina helt selv som vi fikk 100 kr. for, Lagde pasta som ikke ble vellykka, og passa Nora. ja, engentlig veldig mye.   Etter det så dro jeg, Lone og Bestefar til Sverige og kjøpte masse påskegodt :)

Nå sitter jeg og spiser godteri og hører på musikk :DHehehehehe.

 

 

SMASK <33

 

 

Antonio's... Outfite... Video...

I dag skulle jeg egentlig bare være hjemme siden jeg fortsatt er syk som jeg har vert i snart 3 uker, men gjett om det funket bra eller ?  Jeg klarte seff og svare ja når bestmora mi spurt om jeg ville bli med ut... :)  

Vi var en tur på Antonio's å spiste brownies.  Når jeg kom var jeg helt utslitt -.-  La meg bare rett på sofan og der sovna jeg helt til middag... Topp: H&M

Bokse:JC 


 

 

 

 

 

 

Smask <33

Det er tid for lørdag kos !! Ingen pizza ingen koooooos ...

Nå har jeg kommet hjem fra min kjære Anitra <333    Og har nettopp spist... taco-pizza  :))  Verdens beste !! 

Akuratt nå sitter jeg og hører på MUSIKK og redigerer bilder  :D Og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre...  har egentlig lyst på bilene mine, men jeg er så mett etter pizza, heheheheh :))  

I dag tidelig trodde jeg det var sykt varmt og når jeg kom ut blåste det så sykt mye .... Tror jeg har litt feber :p    Så derfor har jeg bestemt meg for og være hjemme i morgen :(

Jooooo, også er jeg sykt glad for jeg skal kanskje bort 1 uke i sommer på håndball-skole... :D  Håper jeg får lov !!!


Hihiihihi <3 

 

 

 

Smask !!  ;*

 

Triks, triks ...

Gooooooood Påske alle sammen !!!

Endelig påskeferie !!!

I dag hadde vi påskefrokost på skolen også så vi en film som heter Heksene (spenede og ekkel)... Vi fikk muffin og kaker :)

Nå skal jeg snart til Lise, men jeg måtte bare blogge først. 
Måtte bare


Camilla <33Verdens best Satcikie :D


Det hjemmelaga lyset til Camilla ( www.tuttanmaker.blogg.no )

Omeletten miin <3
Michelle
Søøøtingan <3333

 

 

Påske Smask   fra: Itssmask <3333
Jeg er 12 år og bor på verdens vakreste sted. Denne bloggen handler om mine hverdager, outfiter, innkjøp og masse mer. Håper du liker den ! her.

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Dagens antrekk
 • dagens danse på hjernen
 • Fritid
 • hverdager
 • hverdager og outfit
 • innkjøp
 • inspiration
 • Konkurranser
 • kort sakt
 • kos
 • Minner
 • Natta innlegg
 • photo
 • sommer
 • top 5.
 • Turer.
 • Turn <3

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits

  Kategorier