God natt mine små lesere.

God natt... Hahahah, er faktisk eldre en ganske mange av dere, 9.01 :)

Nå har jeg kommet hjem fra klubben med verden herligste folk. Mats og Lise elsker dere da... <3333  Ja, nå må jeg nesten legge meg sitter her og halv sover. Natti natti

 

 

 

 

PussPuss ;***

Beliber !!

Heeei <3

Glad jeg ikke er i Oslo i dag, hadde sykt lyst, men jeg har sykt vondt i fingeren min i dag så... Men jeg skal på turning da, vi skal bare danse så. Men nå må jeg snart begynne og rydde rommet mitt !  Pliktene kaller :(

 

 

 

 

 

Smask <33

 

 

Dagen danse på hjernen.

 

Heheheheh :) 

 

fri.

heei<3

I dag har det vert sol, men jeg har hatt så vondt i fingeren \ hånda mi så jeg har vert inne og fiksa design ogsånt til den nye bloggen til meg og Camilla, www.mbch.blogg.no.  Ja, også skal jeg ikke ha bloggen min sånn som den er nå, jeg har bare laget det her midllertidig. Kommer til og lege ett nytt i dag. 

Dagens outfit:
Hoven :(

 

 

 

 

 

Smask <33

 

hjemme !

heei <3

Nå har jeg kommet hjem fra fredrikstad med en frisk hånd, hehehe.. jeg har klart og strekt leddbondet.  Men de\vi spilte drit bra kom videre til finale, men tapte første kamp... skal på turning i dag, skal bare danse assa ikke så voldsome greier. hehehe <3

 

 

 

 

 

 

smask <33

Fredrikstad next

Heei <3

Nå har jeg hakka og fiksa meg til cup hele helg :) Gleder meg. Men jeg kommer ikke til og få blogga fordi vi skal bo på en skole og der er det ikke nett, men dere overlever vell jeg love at jeg skal blogga med en gang jeg har kommet hjem (søndag eller Mandag) :))

Kos dere videre i helga i sommer været da!

Men her er noen bilder fra danse forestillingen som jeg ikke fikk lakt ut tidligere :Hahahah, se på hun jenta neders :)  Så søt <3

 

 

 

 

 

Snaks på Mandag eller søndag.

 

 

 

Smasl <33

Sorry.

Heei <3

Ja, har ikke fått blogga i dag fordi at etter skolen i dag så var det jo varmt også hadde jeg sykt vondt i fingeren min som jeg hadde skada i går, også dro jeg på vår avslutninga, også der fikk jeg så sykt vondt, at jeg satt nesten og gråt, også etter vi hadde fremført alt ogssånt var det bare rett til legen i lillestrøm. De hadde ikke rønken da, men vi orka ikke dra til A-hus så sent. Så det kom en lege og kjekka fingeren min ogsånt da også sa han at han trodde den ikke var brekt, men det var en forstuing og jeg hadde kanskje strekket sena og litt betenelse.... Men jeg fikk lov til og spille i cup-en i helg jeg ble så glad, må jo teipe ogsånt da, men. 

Heheheh, masse sol krem er bra... <3

 

 

 

 

Blogges i morgen.

herlig vær.

heei !  

Ja, da er det bare og pakke bikini og treningstøy og dra til fredrikstad cup på fredag, gleder meg.  Nå sitter jeg på verandan og dikker vann med isbiter og hører på ai se eu te pego verdens kuleste sang :) heheh. Skal på turning i dag ¨, tror jeg bare tar på meg en shorts ass...  Noen som joiner ?? ser veldig rød ut men er ikke det assa !

 

 

 

 

Smask <33

sol.

Heei <3 

Nå er kl. halv 7 og sola skinner, tror ikke det er så velig varmt allerede men.

Sorry, for at jeg ikke blogga i går, jeg måtte skrive innlegget 4 ganger eller no og det ville ikke lagre... sykt irriterende ! Også når jeg skulle inn på kvelden så gikk det helt fint og bytte header. 


 

 

lite blogging jeg vet

Heei <3

Sorry, jeg har ikke blogga i dag. Trenging, lekser og øving. så sorry blogger mer i morgen !!

 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <3

 

Herlig frokost

heei <3

Nå sitter jeg i senga mi med Vinnie og spiser mine så kaldte kanelsnurrer og jogurte. hehehe. heerlig...

I dag skal jeg bare være hjemmee og kose meg i senga mi <33  Herlig !

fra i går, fikk det ikke stårre :(

 

 

 

smask <33

Lørdag.

heei <3

åhh, så deilig. Lørdag. Kan bare ligge i senga og se filmer å kose deg i joggebokse... Vertfall det jeg bruker dagen på :) Men jeg må jo snart begynne og lese vell :((  Jajaja...

 

Nye sko...

En søt liten krem, heheh.


Søpebobler. Har nesten brukt de opp :)Sykt deilig t-shorte.

Viskelær

Ny bokse Heheh, nesten alt er borte :D

 

 

 

 

 

Smask <33

Oslo... 17 mai

Heey <3

I går var det 17. mai og jeg fikk ikke blogga...

Først når jeg våkna (07:09) så pås regna det, men når vi fårst hadde kommet til lillestrøm og skulle sette oss inn i toget kom sola. Men det var heldigvis sol når vi kom til Oslo også. Det var sinsykt kult vi sto og så på toga en liten stund også gikk vi opp til slotte og så der litt ogsånt, heheheh.

Etter vi kom hjem  fikk vi besøk av familien, kooos. Vi spiste pølser og masse god mat...

I dag har jeg vert i Sverige og kjøpt masse, lader kamera nå så det komme video i kveld en gang :) hihiihi.
 

 

Hehehehe, Smask <33

Dagen antrekk 16.mai.

heei <3 Følels ikke ut som det er 16.mai allerede. Sikkert siden det er så mye på skolen ogsånt. Vi har NaMi og Engelsk prøve i neste uke og Samf.f prosjekt.

Men det blir godt med langhelg da... Får vell sitte og pugge :)  Nå skal jeg snart på turning så, blogges <3

 

 

 

 

Smask <33

Pimp my Blog av Internet Explorer - Uke 4

Pimp opp bloggen din, HER...

pimpmyinternet

skyping &lt;33

Heei <3 

Nå sitter jeg og skyper med beste pusen...  hehehehe.

I dag føltes det ut som det er Mandag siden for forsov meg i går, hehehe. Men etter skolen så ble jeg med Lise på hip hoppen som jeg alltid er, heheh :)  Nå skal det snart komme noen som skal se på leiligheten under, her. Vææh, hehe. Jajajajaja. 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33


stress.

Heei <3

Jeg er egentlig ganske stressa nå, men slenger inn ett innlegg...

I dag tidlig klarte jeg og forsove meg, så jeg kom en time for sent på skolen i dag :(  Men, jaja...

Nå er jeg stressa fordi jeg skal snart på trening og jeg er ikke ferdig med alle leksene (ops) og så skal jeg også dra opp og turne litt med de som er større med Rina og Nikita :D  Gleder meg litt (slepper de småe) Ja, men nå må jeg sifte, så Blogges mer i morgen ;)

 


 

 

 

 

Smask <33

Herre *** !

Heei <3

kom nettopp hjem fra danse forestillinga i  samfunshuset, det var drit bra!  Heheheh. Og Ronja, jeg fikk ikke sakt det til deg i stad, men jeg sier\skriver det her, du er bare så utrolig flink, jeg kjønner det ikke... hihihi, hadde ikke med kamera mitt, men.  

 

 

 

 

 

Smask <33

søndag allerede ?

heey ♥

helt sykt at det er søndag allerede... Føler at hellga akkurat har begynt jo, også er det 17. mai om 4 dager og da skal jeg til Oslo, gleeder meg !!  Men det har slutta og gå russe tåg der da :((

Men i går glemte jeg og blogge, sorry. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, kansje jeg får noen med på en danse oppvisning i samfunshuset (kjedelig å gå alene) :) 

Verdens kuleste neglaker.

Like gal som vanlig  

 

Kansje det kommer en video etterpå (snakke humør i dag) ... :)

Smask <33

 

Hva skal du på 17. mai ?

Helg.

Da var det helg igjen dae, Åhh. Det føles egentlig ut som det ikke ar så lenge siden sist!!   Men, men...  Nå har jeg akkuratt  kommet hjem fra Camilla, vi har vert på sentere i dag fordi Camilla skulle kjøpe bursdagsgave til moren sin, heheheh. Etter vi hadde kjøpt det så gikk vi bare rundt og spurte om russekort hahahah, barnslig men gøy. Tihihi.    

Også har jeg laget ett header til henne :

Be egentlig veldig fornøyd med det selv... :)  hohoho

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33

Matematikk.

Nå sitter jeg og øver til matte prøve og øver gloser... Har egentlig ikke tid til og blogge, men slenger inn ett lite innlegg og noen bilder, ehheeh....  

I dag har vi håndball trening igjen. Jeg grugleder meg egentlig, vet ikke hvorfor ??  
Hehehehe... <3

 

 

 

Smask <33

God natt

Nå skal jeg legge meg etter en sånn passe slitsom dag :)  Vi lærte mere på en dans på turninga i dag, den gikk litt sånn fort da, men.  Nå har jeg sitti med den forbaskade headeren jeg aldri blir helt fornøyd med, jeg har sett på masse headere, men jeg blir aldri fornøyd med mitt... Så det kommer vell ikke i morgen for og si det sånn. Hehe hihi hoho haha, som man sier på Lise språket :D hehehe...

Men som sakt, god natt, sov godt og alt det der :)    ♥

Maker header.

hei hei.  Nå sitter jeg egentlig bare og lager ett nytt header og ser litt på Paradis, skal også jobbe med ett prosjekt og øve til matte prøve i dag så vi får se om jeg blir helt ferdeig får turninga starter :)  Tror vi skal lære en ny dans eller noe. Gleder meg !

Hahahaha, lol...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smask <33

Boller og brus.

Blogga ikke i går, sorry. Men jeg har ikke noe og ta bilde med eller noe så det er ikke kjedelig å blogge :p  Men var bare på håndballtrening. :)

I dag etter skolen var jeg med Lise på hip hoppen, og får vi dro dit så gikk jeg gjennom alle pengene jeg hadde i lomma og vi fant 50,- hahahah, så vi dro på butikken og kjøpte potengull, boller og brus, heheheh. Nå sitter jeg hjemme med resten av brusen og ser på paridise som jeg ikke fikk sett i går, tihi...


De er sykt små siden jeg måtte ta de med web-kamera, sorry !!

 

 

 

Smask da <33

Herlig følelse.

Heey. Endelig kom jeg meg inn på blogg.no !
Nå har jeg en helt sin sykt herlig følelse, sola skinner og jeg prøver fortsatt på en av de dumme forsøkene mine på og bli brun :( Hehehehehe, det er helt umulig. Jeg kan sitte i sola drit lenge og jeg blir bare litt brunere. Jo, også har jeg snakka med en venn om sånne kamera'er og sånt å hun har ett helt sin sykt bra kamera som jeg også skal kjøpe meg (Nikon D3100) :D

Fredrikstad i for fjord, hehehehe. Kooos ♥

 

Bloggezz <33

Helgekos &#9829;

heeei ♥  Endelig er det helg. åhh, så deilig. Nå skal jeg snart gå ned og spille med de andre, men måtte bare slenge inn ett innlegg :)

I dag er det reg :(  Og derfor bruker jeg fredagen på å kos meg litt ekrta, hihihihi.  Ja, i dag hadde vi fremføring i samf.f. Det gikk helt greit...  Hehehehe, og i helga så skal jeg kjøpe en gave til den som hadde best poeng på quizen. Røper sikkert meg selv veldig nå, men har tenkt og kanskje kjøpe en sjokolage plate eller noe :D heheheh.

Nå sitter jeg og koser med verden vakreste valp !!!

 

 

 

 

God Helg !! ♥
 

prosjekter :(

heei ♥  jeg vet jeg har ikke vert så flink til og blogge de siste dagene, men det er fordi vi driver med to prosjekt nå og vi skal fremmføre det ene i morgen så nå blir det slutt på lite blogging, lover !!  For en liten trøst så satt jeg og redigerte en video til dere i går kveld :)

I dag har det ikke vert så mye sol, men noe. Nå driver det noen menn i hagen vår for vi skal nemelig ta bort masse trær og legge på grus og sån så det blir litt fint her :)  Nå må jeg nesten sette meg ned med leksene får vi drar på håndballtrening, heheheh. Ja, jeg fikk noen spørsmål om jeg trente hver dag og ja, det gjør jeg... Kos dere videre i kveld ! <3

 

 

Frokosten min i dag... Blåbær kake inn my ♥

 

 

 

Smask !! <3

Herlig start på mai !

heei !♥  I dag har det vert sol i Enebakk, herlig !!  Jeg har bruk dagen på og sole meg og være med Linda og Signe på trampolina. heheheh.  Driver og ser på ett videokamera man kan ta bilder med også, med HD heheheh. Du kan finne det HER.  Nå skal vi ha tacokveld, men slenger inn noen bilder !!  

 

 

 

 

Smask <33Jeg er 12 år og bor på verdens vakreste sted. Denne bloggen handler om mine hverdager, outfiter, innkjøp og masse mer. Håper du liker den ! her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Dagens antrekk
 • dagens danse på hjernen
 • Fritid
 • hverdager
 • hverdager og outfit
 • innkjøp
 • inspiration
 • Konkurranser
 • kort sakt
 • kos
 • Minner
 • Natta innlegg
 • photo
 • sommer
 • top 5.
 • Turer.
 • Turn <3

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits